Sabtu, 1 Januari 2011

Selamat Tahun Baru..1 Januari 2011

Selamat tahun baru wat sumer rakan-rakan tak kira lar kat mana korang berada.. Lau dah tiba thun baru nie suma mesti ada azam baru lak kan.. Macam2 azam baru korang pada thun nie kan..Hurm, sya doakan spy azam korang suma akan tercapai jua..Insya-allah.. Korang pun jan la lupa doakan sya pulak ek..

Hurm, 2010 kita tinggalkan dengan seribu lukisan kenangan..X kira la samaada suka atau duka, pahit ataupun manis.. Pasti banyak jua kita dapat pengalaman serta pengajaran sepanjang tahun 2010... Bagi sya biar la pengalaman tersebut menjadi iktibar dalam kehidupan kita agar dapat kita perbaiki dan terus perbaiki segala kekurangan diri sehingga dapat mengecapi kehidupan yang berlandaskan jalan Islam yang sebenarnya..

Kini, suda tiba masanya utk kita buka lembaran baru dalam kehidupan kita... Kita bina azam baru, semangat yg baru, dan harapan yg baru serta perbetulkan niat yakni niat semata2 krn ALLAH swt...Kita berdoa kepada yg Esa agar diberi kekuatan kepada kita utk terus cekal dan tabah menghadapi ujian yg bakal kita tempuh.. Kita berhijrah ke sesuatu yg lebih baik... Mudah-mudahan, tahun 2011 ini kita terpelihara daripada segala jenis kemungkaran sebaliknya menambahkan sedikit resepi kebaikan dalam kehidupan seharian..Dan smoga hidup kita smua akan mendapat keberkatan di dunia dan di akhirat..AMIN...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan